Hindistan Cevizi Kaselerimiz Nasıl Üretiliyor?

Sizler için vietnam'da yerel halk ile birlikte özenle ürettiğimiz hindistan cevizi kaseler nasıl üretiliyor? Hindistan cevizi kaselerin üretimi için özenli ve dikkatlice yapılan 6 adım var. Her yıl milyarlarca hindistan cevizi kabuğu çöpe atılıyor veya atık olarak yakılıyor. Bu sürekli büyüyen çöp sahasının çevresel etkisi nedeniyle, bu atılan kabukları yeniden kullanmaya karar verdik. Daha önce istenmeyen bu kabuklar Vietnam'daki yetenekli zanaatkârlar tarafından servis edilebilir muhteşem kaselere dönüştürmeye başlanıldı.


step 1

1. ADIM


Vietnam'da Sürdürülebilir Kaynaklar Bulmak
Yerel yetiştiricilerden en iyi Hindistan Cevizi alıyoruz. Ekolojik dengeyi her zaman en önemli önceliğimiz olarak görürüz.

step 2

2. ADIM


Hindistan Cevizlerinin Özenle Seçimi
Çiftçiler hindistan cevizi topladıktan sonra, partiden en iyisini dikkatle seçiyoruz. Seçtiğimiz her hindistan cevizinin kasesinin orijinal kabuğu kadar büyük olduğundan emin oluyoruz.

step 4

3. ADIM


Kabuğun ve Suyun Çıkarılması
Hindistan cevizini kesim için hazırlarken yerel zanaatkarlar lifli kabuğu çıkarmak için bir keski kullanır. Sonra, kabuğa birkaç delik açar ve hindistan cevizi suyunu dökerler.

step 4

4. ADIM


Kabuğun Kesilmesi
Zanaatkarlar keskin bir testere bıçağıyla hindistan cevizi kabuğunun etrafını keserler. Kabuğu ikiye böldükten sonra, hindistan cevizi etini çıkarmak için bir hindistan cevizi rendesi kullanılır.

step 5

5. ADIM


Kasenin Zımparalanması
Zımpara kağıdı ile birlikte hindistan cevizi kabuklarının kenarları, dış yüzeyleri ve iç yüzeyleri zımparalanır ve yumuşatılır. Bu işlemle hindistan cevizi kaselerinin doğal olarak zengin kahverengi renkleri ortaya çıkar.

step 6

6. ADIM


Kasenin Kullanıma Hazırlanması
Tüm hindistan cevizi kaseler hindistan cevizi yağı ile mükemmel bir şekilde parlatılır. 

Hindistan Cevizi Kase Üretim Özellikleri

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın