Hindistan Cevizi Tahta Çatal Kaşıklarımız Nasıl Üretiliyor?
VeganEco özenle ürettiği ahşap hindistan cevizi, bambu ve abanoz mutfak eşyaları gibi en sürdürülebilir çatal bıçak parçalarını size getiriyor. Mutfak gereçlerimizi çevre dostu yapan şey, geri dönüşümlü tahtalardan yapılmış olmalarıdır.

ADIM 1
Sürdürülebilir Malzemelerin ToplanmasıHindistan cevizi tahta çatal ve kaşıklar için, hindistan cevizi kerestesi, abanoz ağacı ve bambu saplarının kesim sonrası parçalarını saklıyor ve sürdürülebilirliğe kazandırıyoruz.

ADIM 2
Dış Çizgilerin ÇizilmesiBir kalem kullanarak zanaatkarlar kaşık, çatal ve bıçak profillerini çizerler. Kalınlık, şekil ve sap gibi her ayrıntıyı titizlikle belirlerler.

ADIM 3
Malzemelerin KesimiÇizilen şekilleri referans olarak kullanan zanaatkarlar, ahşap malzemeleri çizilen çizgilere kadar keserler. Sonrasında kaşıkların içini oymak, çatalların dişlerini oymak, bıçakların kenarlarını şekillendirmek ve keskinleştirmek için özel ağaç oyma araçları kullanırlar.

ADIM 4
Sapların Şekillendirilmesi
Zanaatkârlar eşyaları bir mengene ile sıkıştırır ve sabitler. Sapların düz, pürüzsüz ve tutması rahat olması için şekillendirme ve oyma işleri yaparlar.

ADIM 5
Kenarların YumuşatılmasıKaba şekilleri oyduktan sonra, her bir ürünün şekli ve dokusu tamamen pürüzsüz olana kadar kenarlar yumuşatılır. Ardından dokularını ve görünümlerini en uygun hale getirmek için ürünlerin her kısmı zımparalanır.
ADIM 6
%100 Doğal Hindistan Cevizi Yağı ile CilalamaKir veya talaş kalmayıncaya kadar ahşap çatal, kaşık ve bıçaklar derinlemesine temizlenir. Dayanıklı, uzun ömürlü olmaları için tamamen doğal hindistan cevizi yağı ile cilalanırlar.
